***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Защо вчера президентът излезе от зала преди химна и с какво „наследство“ натовариха служебните му министри


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 7 юни   

 

„ Вчера ни нападнаха брутално. Президентът излезе по време на химна, с цел да ни блъска още малко пред медиите. Това е същият президент, който непрекъснато споделя, че постоянен кабинет би трябвало да има “.

***

„ Радев на изпроводяк:

- 4 милиарда, раздадени за 3 дни от АПИ;

- всички зам.-министри освободени, с цел да блокира предаването на властта, и …

- блокаж на 1,5 млрд в земеделието… а е единствено ден първи “. 

***

След изявлението си Радостин Василев отиде до депутатската банка на Пеевски, последваха и остри реплики от Движение за права и свободи: „ махай се “, „ отпадък “.

***

„ Този 3-годишен рамков контракт, който вероятно ще подпишем след приемането на бюджета, е основата на дигитализацията в българското опазване на здравето, обяснява се по какъв начин ще се подписват лекарят и пациентът, по какъв начин ще се съхраняват електронните документи, тъй като към този момент не са хартиени “, добави доктор Иван Маджаров.

***

Посолството на България в Атина ревизира информацията към случая с открития мъртъв български жител рано тази заран на площад " Вати " в гръцката столица, потвърдиха за Българска телеграфна агенция от дипломатическата задача в Атина.

Работи се по установяването на самоличността на българския жител, показват още от задачата.  

Българин е открит мъртъв към 05:00 ч. тази заран на площад " Вати " в гръцката столица Атина, съобщи телевизия „ Скай “.

***

?!

На видеозаписа в действителност е изумен трактор, твърди проруският Телеграм канал " Военен информатор ".

Други съветски военни блогъри също подлагат на критика известието като погрешно. Според националистическия Телеграм канал " Fighterbomber " фрагментите са снимани предходната година, когато Западът към момента не бе доставил на Украйна танкове " Леопард ".

***

Властите в Ню Йорк, Торонто и Отава във вторник предизвестиха жителите за рисковете за здравето от въздуха, нечист от дима от невиждани горски пожари при започване на лятото в Източна Канада, предава Ройтерс.

Необичайно ранното и интензивно начало на сезона на горските пожари води Канада към най-лошата година, защото се предвижда, че топлите и сухи условия ще продължат с месеци.

***

Папа Франциск ще претърпи коремна интервенция. Това ще стане в сряда следобяд в римската болница " Джемели ", се показва в изказване на Ватикана, представено от " Дейли мейл ". 

От пресслужбата на Светия трон допълват, че медицинският екип, който се грижи за здравето на Франциск, е взел решението през последните дни.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР